0 1 0

Enphase IQ-relay 1 fase

Omschrijving

Het Enphase Q-relais 1fase is de essentiële schakel om aan de netnormen in Nederland en andere landnormen waarin mechanische afschakeling vereist is. Hoewel je Enphase systeem al goed werkt zonder dit apparaat, is het Q-relais cruciaal om de mechanische ontkoppeling van jouw zonnepanelen systeem te activeren wanneer de netspanning wegvalt.

Het Enphase Q-relais 1fase ontvangt afschakelwaardes van de envoy, het brein van jouw Enphase systeem. Wanneer de waardes buiten de normen vallen, zorgt het relais ervoor dat jouw zonnepanelen veilig worden losgekoppeld van het net. Zodra de waardes weer binnen de normen zijn, schakelt het relais alles weer in, zodat je kunt blijven genieten van de voordelen van jouw zonnepanelen systeem.

De installatie van het Enphase Q-relais 1fase is eenvoudig: plaats het tussen de kabel die vanaf jouw micro-omvormers komt en je zekering. Met een maximale capaciteit van 20A aan micro-omvormers, waarbij je maximaal 4 relais per envoy kunt aansluiten, kun je optimaal gebruikmaken van jouw zonnepanelen.

Service zoals je
die mag
verwachten

Veilige
betaalomgeving

Snel geleverd
uit eigen voorraad

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan direct contact met ons op.