0 1 0

Enphase CT Ring - 100A Split CT

Omschrijving

Met de Enphase Splitcore Current Transformer 100A houd je eenvoudig controle over je energieverbruik thuis. Deze betrouwbare CT-spoel, met gesplitste kern en nauwkeurigheid van minder dan 1%, is ontworpen om gebruikt te worden in combinatie met een IQ Gateway Metered. Hiermee wordt het meten van je energieverbruik een fluitje van een cent. Lees verder om meer te weten te komen over de specificaties en voordelen van deze handige verbruiksmeter.

Nauwkeurige Metingen:
De Enphase CT-spoel maakt gebruik van gesplitste kern technologie, waardoor hij gemakkelijk om AC geleiders tot 16 mm2 past. Met een nominale capaciteit van 100A en een foutpercentage van minder dan 1%, kun je erop vertrouwen dat de metingen accuraat zijn. Dit helpt je om je energieverbruik beter te begrijpen en eventuele inefficiënties te identificeren.

Compact en Handig:
Met afmetingen van 40 x 26 x 27 mm is de Enphase CT-spoel compact en gemakkelijk te installeren. De 9,8 mm opening maakt het plaatsen om de geleiders een moeiteloze taak. De bijgeleverde 4,0 m kabellengte zorgt voor flexibele positionering, zodat je de spoel kunt plaatsen waar het het handigst is.

Service zoals je
die mag
verwachten

Veilige
betaalomgeving

Snel geleverd
uit eigen voorraad

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan direct contact met ons op.