Duramotion – meer dan een groothandel

Duramotion biedt vertrouwde A-merk solar producten aan, tegen concurrerende prijzen, direct uit eigen voorraad. En met de Duramotion Express Delivery kunnen wij dezelfde dag nog op projectlocatie (na)leveren. Bovendien zijn wij 24/7 online te vinden. Zo draagt Duramotion een steentje bij aan uw solar succes als leverancier van materialen én met onze aanvullende diensten.

Wij bieden een breed spectrum van diensten aan zodat uw bedrijfsvoering nog effectiever wordt. Dit doen wij o.a. door bijscholing voor monteurs, ondersteuning bij engineeringsvraagstukken of administratieve ondersteuning in het maken van offertes.

Duramotion helpt u graag om de juiste producten te vinden voor ieder project. Ook voor installatietechnische vragen kunt u bij ons terecht. Ons technische support team (bestaand uit ervaren technici, solar specialisten en Scope 12 inspecteurs) staat u graag bij.

Bent u op locatie en ontbreekt er onverhoopt een artikel? Met de Duramotion Express Delivery sturen wij met spoed het artikel alsnog toe. Bovendien hebben wij een zeer groot netwerk en geen negen tot vijf mentaliteit. Zoekt u bijv. een ongebruikelijke kabelkwadratuur? Of heeft u per direct ervaren monteurs nodig voor een aankomend project? Dan nemen wij contact op met installatiebedrijven in Nederland of Europa of met fabrikanten wereldwijd om alsnog het gewenste service of product bij u op tijd aan te leveren.