0 1 0

Enphase IQ-relay 3 fase incl. Fasekoppelaar

Omschrijving

Haal het maximale uit jouw zonnepanelen systeem met het Enphase Q-relais 3fase – een technisch geavanceerd en onmisbaar apparaat om te voldoen aan de strenge netnormen in Nederland. Hoewel jouw Enphase systeem al goed werkt zonder dit slimme relais, is het Q-relais essentieel voor de mechanische loskoppeling van jouw zonnepanelen wanneer de netspanning wegvalt.

Het Enphase Q-relais 3fase ontvangt nauwkeurige afschakelwaardes van de envoy, het brein van jouw Enphase systeem. Bij een spanningsverlies buiten de normen, zorgt het relais ervoor dat jouw zonnepanelen veilig worden losgekoppeld van het net. Wanneer de waardes weer binnen de normen komen, schakelt het relais alles naadloos weer in, zodat jouw zonnepanelen optimaal presteren!

Eenvoudig te installeren tussen de kabel vanaf jouw micro-omvormers en de zekering, zorgt het Enphase Q-relais 3fase voor een veilige en betrouwbare werking. Met maximaal 20A aan micro-omvormers per fase en een maximum van 20 stuks per envoy, benut je de volledige capaciteit van jouw zonnepanelen systeem.

Service zoals je
die mag
verwachten

Veilige
betaalomgeving

Snel geleverd
uit eigen voorraad

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan direct contact met ons op.