Enphase gebouw
 

Enphase Energy System

ONS DOEL

Een duurzame toekomst voor iedereen

Het in 2006 opgerichte Enphase heeft de zonne-energiesector getransformeerd met een revolutionaire technologie voor micro-omvormers, waarmee zonlicht wordt omgezet in een veilige, betrouwbare, duurzame en schaalbare energiebron. Tegenwoordig werken onze intelligente micro-omvormers samen met vrijwel alle merken zonnepanelen en vormen ze, in combinatie met onze bekroonde, slimme batterijtechnologie, een van de best presterende systemen voor schone energie.

Met het Enphase Energy System kunnen mensen zelf stroom opwekken, gebruiken, opslaan en verkopen. Onderdeel van onze oplossing is onze toonaangevende app, die gebruikers een schat aan gegevens en controle over het systeem geeft. Voor het eerst in de evolutie van ons energienetwerk kunnen mensen betaald krijgen voor de schone energie die ze produceren en met hun lokale gemeenschap delen. Zo leveren ze een bijdrage aan een nieuwe toekomst op basis van zonne-energie. Deze schone, gratis en alom aanwezige energiebron kan in onze stroombehoeften voorzien en fossiele brandstoffen op den duur helemaal overbodig maken.

Als je nu ergens een woning met zonnepanelen op het dak ziet, is de kans groot dat het een Enphase-woning is. Wij hebben ongeveer 63 miljoen micro-omvormers geïnstalleerd in meer dan 3,3 miljoen huizen in meer dan 145 landen. Zo hebben we niet alleen miljoenen mensen toegang tot schone, betaalbare en betrouwbare energie gegeven, maar ook banen gecreëerd en bijgedragen aan een klimaatneutralere toekomst voor iedereen. Enphase stelt mensen en hun stroom centraal in onze gezamenlijke energietoekomst.

Enphase. Macht door mensen.