Recom Technologies

Recom robot arms image

RECOM is een in Frankrijk gevestigd bedrijf voor hernieuwbare energie met een opmerkelijke aanwezigheid in de wereldwijde zonne-energie-industrie. RECOM produceert modules, cellen, omvormers, hybride opslagsystemen, batterijen en EV-laders. RECOM is een toonaangevende en de enige Bloomberg Tier 1 PV-modulefabrikant in Europa met een jaarlijkse productiecapaciteit van meer dan 2,1 GW en een verkoop van meer dan 3 GW zonnepanelen in meer dan 100 landen.

 

Naast onze eigen productiefaciliteit in Frankrijk en ons lokale R&D-team, investeren we in en werken we samen met toonaangevende wereldwijde onderzoeksinstellingen en fabrikanten om de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van de productie van zonnemodules te innoveren, ontwikkelen, delen en commercialiseren. Onze belangrijkste R&D-partner op het gebied van zonnepanelen is een toonaangevend Frans onderzoekscentrum, het National Institute for Solar Energy (CEA/INES). We werken ook samen met andere onderzoekscentra, universiteiten en productiebedrijven naarmate ons portfolio groeit. We stimuleren innovatie in unieke toepassingen voor energieproductie en -opslag. We pionieren op het gebied van stroom- en energieopslagoplossingen, als het gaat om op een skid gemonteerde paneel-omvormeroplossingen voor residentiële toepassingen of energieoplossingen op utiliteitsschaal.

 

Al onze producten zijn ontworpen en ontwikkeld in Europa. We lopen altijd voorop en brengen de consument de allernieuwste technologie.